Sirob z cukrové řepy
O nezdravosti rafinovaného cukru dnes asi už nikdo nepochybuje. Ale jakou alternativu vybrat, když nás přepadne chuť na sladké? Stévie má omezené využití a její chuť nesedne každému, kvalitního medu je pro tepelné zpracování docela škoda, sirupy javorové či melasové nejsou tak dostupné a také nemusí sednout každému.Základem sirobu je vyvařená šťáva z cukrové řepy. Jsou v něm zachovány všechny minerální látky, obsažené v cukrové řepě. Jedná se o tradiční pochoutku, jejíž recept je děděn z pokolení na pokolení. Řepný sirob může být použit všude tam, kde by se použil med, či javorový sirup. Tradičně se konzumuje s bramborovými plackami, nebo na jím polévají různé kaše.
Blahodárně působí na celý organizmus proti únavě a vyčerpání. Obsahuje hodně vitamínu B, nenasycené mastné kyseliny, přírodní enzymy, glukozu, sacharozu, vleké množství minerálních látek, hlavně hořčík, železo, vápník, draslík, zinek a další stopové prvky.
Neobsahuje lepek a laktozu.
Nejprodávanější zboží v této kategorii
- 160,00 KčSirob z cukrové řepy 700 mlSirob je přírodní sirup vyráběný z cukrové řepy. Nejsou do něj přidáv
- 100,00 KčSirob z cukrové řepy 350 mlSirob je přírodní sirup vyráběný z cukrové řepy. Nejsou do něj přidáv
- 130,00 KčSirob z cukrové řepy 375 ml Novinka ! Dárkové balení ve skleněné lahvičce s ouškem.
Sirob je přírodní